مكان هاي تاريخي استانبول
استانبول به عنوان پايتخت تاريخي تركيه، هر ساله پذيراي گردشگران ايراني است، كه به دليل اينكه هزينه سفر به تركيه نسبت به ساير كشورها منطقي تر است، اين كشور را براي سفر انتخاب مي كنند. براي سفر به استانبول نيازي نيست كار خاصي انجام دهيد، چرا كه شما براي اين سفر نيازي به تهيه ويزا نداريد. فقط كافي است تا بليطي تهيه كنيد و براي آسايش بيشتر هنگام سفر، يكي از بهترين هتل هاي استانبول را انتخاب كرده و كارهاي رزرو را انجام دهيد و راهي سفر شويد.
هنگام سفر به استانبول بهتر است با مكان هاي تاريخي اين شهر از قبل آشنا باشيد، تا در طول سفر دچار سردرگمي نشويد. در اين مقاله با برخي از اين مكان هاي تاريخي آشنا خواهيد شد.
مسجد آبي استانبول:
اين مسجد در قرن ۱۷ ميلادي بنا شده و يادگار دوران سلطان احمد است. مسجد آبي استانبول داراي شش مناره است و به خاطر تزئينات و كاشي هاي آبي كه در آن به كار رفته است، به اين اسم شناخته مي شود. اين مكان در منطقه سلطان احمد قرار دارد و بازديد از آن رايگان است.
قصر توپكاپي:
قصر توپكاپي يا همان حرم سلطاني در دوران حكومت سلطان محمد در استانبول ساخته شده است. گردشگران اجازه دسترسي و بازديد از تمامي بخش هاي اين قصر را ندارند. اما مي توانند از بخش حرمسرا كه محل سكونت همسران و شاهزادگان سلطان محمد بوده است ديدن كنند.
كاخ دولماباغچه:
كاخ دولماباغچه، در كناره هاي تنگه بسفر قرار گرفته است و به عنوان بزرگترين كاخ در تركيه ميزبان گردشگران زيادي است. اين كاخ در گذشته منزل شش پادشاه عثماني بوده است و مصطفي كمال آتاتورك نيز در اين كاخ درگذشته است.
برج گالاتا:
برج گالاتا در ابتدا براي اهداف نظامي ساخته شده بوده و اكنون از مهم ترين جاذبه هاي گردشگري شهر به شمار مي رود. برج با ارتفاعي حدود ۶۶٫۹ متر در منطقه گالاتا واقع شده است ولي ارتفاع بلندش باعث شده تا از فاصله دور نيز قابل رويت باشد. داخل برج به شكل موزه است و در طبقه آخر آن يك رستوران وجود دارد كه بعد از بازديد از برج مي توانيد در آن جا غذايي ميل كرده و استراحت كنيد.
برج دختر:
برج دختر در قرن ۱۲ ميلادي در ورودي خليج استانبول و در ميان آب ها ساخته شده است. در افسانه ها گفته شده است كه دليل ساخت اين برج اين بوده است، كه يك طالع بين به پادشاهي گفته بود كه دخترش در اثر نيش مار خواهد مرد. پادشاه براي نجات دخترش، قلعه اي روي آب ساخت. اما مار در نهايت دختر را گزيد و او به علت نيش مار جان خود را از دست داد.
منبع: سفر كجا بريم
برچسب: ،