ياد سفر ياد سفر .

ياد سفر

تپه پير لوتي

تپه پير لوتي از معروف‌ترين جاذبه‌هاي تاريخي شهر استانبول است كه مي توانيد  منطقه شاخ طلايي را از آنجا نظاره كنيد. امكانات گردشگري متعددي در تپه پير لوتي براي گردشگران وجود دارد و داراي كافه‌ها و رستوران‌هاي خوبي براي استراحت در سفر به استانبول مي باشند.

داستان تپه پير لوتي به اين صورت مي باشد كه  پير لوتي نويسنده معروف فرانسوي در سال ۱۸۷۶ به عنوان افسر نيروي دريايي به استانبول منتقل شد. او در اين شهر عاشق زني به نام آزياده شد. او خانه اي در تپه ايوب كه امروزه به نام تپه پير لوتي شناخته مي شود اجاره كرد و زبان تركي آموخت. دو سال بعد ماموريتش تمام شده و مجبور به ترك استانبول شد. او رمان آزياده را در مورد داستان عشقش در استانبول نوشت. پس از گذشت چند سال پير لوتي دوباره به استانبول بازگشت تا معشوقش را ملاقات كند، ولي آزياده همان سال از دنيا رفت. از همان زمان تپه ايوب به نام «تپه پير لوتي» معروف شد. از آنجايي كه پير لوتي رمان عاشقانه خود درباره عشقش، آزياده را در اين تپه نوشته بود اين منطقه به «تپه عشاق» نيز شناخته مي شود. پير لوتي باز هم در سفرهايش به عنوان افسر نيروي دريايي با زنان ديگري در استانبول آشنا شد؛ اما تا پايان عمرش عشق آزياده را در دل داشت. عشقش به استانبول و آزياده باعث شد تا نشان شهروند افتخاري استانبول نصيب او شود.

از بالاي تپه پير لوتي مي توانيد برخي از بناهاي تاريخ و ديدني استانبول مانند مسجد فاتح، مسجد ياووز سلطان سليم، مسجد سليمانيه، برج بيازيت، موزه اياصوفيه و كاخ توپكاپي را تماشا كنيد. جاذبه‌ها و تفريحات تپه پير لوتي استانبول شامل مواردي مي باشند كه در ادامه به آن ها اشاره مي كنيم. قبرستان پير لوتي كه بسياري از بزرگان سلطنتي عثماني، مقامات دولتي، فرماندهان نظامي، علما و فعالان مشهور تركيه‌اي در آن جا به خاك سپرده شده‌اند. تله كابين تپه پير لوتي كه گردشگران را به بالاي تپه عشاق مي برد. بوتيك هتل توركوهاوس كه از معروف ترين هتل هاي استانبول است.

اين تپه در تعطيلات آخر هفته و تعطيلات رسمي خيلي شلوغ است، پس بهتر است اواسط هفته به آن سر بزنيد. اگر براي رسيدن به تپه از مترو استفاده مي كنيد، از روي نقشه مترو استانبول در ايستگاه اديرنه كاپي پياده شويد و سپس با اتوبوس خود را به به ايستگاه تله‌كابين تپه پير لوتي برسانيد و به بالاي تپه برويد.  


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ آبان ۱۴۰۳ساعت: ۰۵:۴۳:۰۸ توسط:راحيل عنابستاني موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :