ياد سفر ياد سفر .

ياد سفر

تفريحات رايگان استانبول

اگر كه قصد سفر به استانبول را داريد و عاشق سفر و گردش هستيد ، ولي نمي خواهيد هزينه هاي گزاف صرف تفريحات گران قيمت كنيد، ما شمار را با تفريحات رايگان استانبول آشنا مي كنيم.

پل هاي استانبول از جاهاي ديدني مهم اين شهر هستند كه بازديد از آنها نيازمند خريد بليط و پرداخت هزينه اي نيست. اين پل ها علاوه بر نقش مهمي كه در اتصال بخش هاي مختلف شهر به هم دارند، با چشم اندازهاي بي نظير و معماري زيبا ، تجربه اي متفاوت از تماشاي مناظر استانبول را براي گردشگران فراهم مي كنند. پل گالاتا از تاريخي ترين پل هاي استانبول بر روي خليج شاخ طلايي و پل بسفر در تنگه بسفر كه بخش اروپايي و آسيايي استانبول را به متصل مي كند، نمونه اي از اين پل هاي زيبا هستند.

مساجد استانبول با معماري هاي باشكوه از بهترين و ارزان ترين اماكن در اين شهر براي بازديد مي باشند. از اين مساجد مي توان مسجد سلطان احمد معروف به مسجد آبي، با كاشي هاي آبي رنگ و طاق هاي زيبا، مسجد اياصوفيه كه در قديم به عنوان كليسا از آن استفاده مي شده است و مسجد سليمانيه  كه به دستور سلطان سليمان در منطقه فاتح ساخته شده است را نام برد. بازديد از تمامي اين مساجد به صورت رايگان است، فقط يادتان باشد در زمان برگزاري نماز امكان ورود به مسجد وجود ندارد.

پياده روي در محله هاي استانبول مي تواند به خاطره انگيزترين تجربه شما از اين سفر تبديل شود. خيابان هاي استقلال، پل گالاتا، ميدان تكسيم و محله كاراكوي پر از كافه و رستوران هاي زيبايي هستند كه بعد از يك پياده روي و گردش طولاني در شهر مي توانيد در آن ها استراحت نماييد. تعداد زيادي از معروف ترين هتل هاي استانبول نيز در همين خيابان ها واقع شده اند. در گوشه و كنار خيابان ها، هنرمندان خياباني مشغول به نواختن ساز هستند و فضايي پر از انرژي را ايجاد كرده اند.

بازار گردي در استانبول هم از ديگر تفريحات رايگان استانبول است. در اين بازارها مي توانيد علاوه بر خريد، در رستوران ها مختلف غذا ميل نماييد و يا در سينماها به تماشاي فيلم بنشينيد. بازار بزرگ استانبول از بزرگترين و قديمي ترين بازارهاي سرپوشيده جهان و بازار ادويه استانبول با انواع ادويه هاي رنگارنگ و خوش عطر از بازارهاي قديمي و سنتي در استانبول هستند كه گردش و خريد در آن ها خالي از لطف نيست.

براي مطالعه بيشتر: نقشه مترو استانبول

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۰۲:۰۱ توسط:راحيل عنابستاني موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :