ياد سفر ياد سفر .

ياد سفر

واحد پول تركيه

يكي از ضروريات سفرهاي خارجي، آشنايي با واحد پول كشورها است. اگر شما از ارز رايج در كشور مقصد اطلاعات كافي داشته باشيد، به راحتي مي توانيد پول خود را به ارز  رايج در آن كشور تبديل كنيد و بدون هيچ مشكلي از سفر خود لذت ببريد. تركيه از جمله كشورهايي است كه سالانه پذيراي تعداد زيادي از گردشگران ايراني است. واحد پول اين كشور ليره تركيه است كه با نماد TL  شناخته مي شود. با آشنايي با اين ارز به راحتي هزينه هاي سفر به تركيه را مديريت نماييد.

استانبول از شهرهاي توريستي در تركيه است. بناهاي تاريخي و مراكز خريد استانبول باعث شده اند تا گردشگران زيادي به اين شهر سفر كنند. اگر شما هم قصد سفر به استانبول را داريد، خواندن اين مقاله براي شما مفيد خواهد بود. در سفر به استانبول بهتر است مقداري ليرتركيه را به همراه داشته باشيد.

با وجود اينكه واحد پولي تركيه لير است، ولي در برخي از شهرها مانند آنتاليا و استانبول، محصولات بيشتر با قيمت دلار نشان داده و خريد و فروش مي شوند. به دليل اينكه اين شهرها سهم بيشتري در جذب توريست دارند، بازاريان بيشتر داد و ستدها در فروشگاه هاي بزرگ و بين المللي را از طريق ارز دلار انجام مي دهند. ولي اگر قصد گردش در شهر و بازديد از جاذبه هاي تاريخي و گردشگري را داريد، حتما مقداري ليره تهيه كنيد.

پيشنهاد ما به شما اين است كه در سفر به تركيه ارز دلار با خود داشته باشيد. اين موضوع از اين بابت اهميت دارد، كه در صورت بازگشت از سفر و باقي ماندن دلار مي توانيد به راحتي دلار را به ريال يا تومان تبديل كنيد. ولي اگر ليره تركيه اضافه بماند تبديل آن در ايران سخت تر و زمان برتر است. شما مي توانيد در تركيه به راحتي در صرافي هاي معتبر يا بانك هاي فرودگاهي و سطح شهر، مقداري از دلار را به ليره تبديل كنيد و براي كرايه تاكسي، خريد از بازارهاي محلي يا تهيه بليط اماكن گردشگري از ليره تركيه استفاده كنيد.

 كارت هاي اعتباري و نقدي به طور گسترده در تركيه مورد قبول هستند. بيشتر هتل ها، رستوران ها و فروشگاه هاي بزرگ كارت هاي اعتباري بين المللي مانند ويزا و مستركارت را مي پذيرند. استفاده از كارت هاي اعتباري براي خريدهاي بزرگ و پرداخت هاي آنلاين كار را براي مسافران بسيار راحت كرده است. همچنين، دستگاه هاي خودپرداز (ATM) در سراسر كشور، برداشت پول نقد با كارت هاي بين المللي را ممكن


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ساعت: ۰۶:۱۵:۴۵ توسط:راحيل عنابستاني موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :