ارز مسافرتي
ارز مسافرتي از جمله تسليهاتي است كه دولت براي آن دسته از مسافريني كه قصد خروج از كشور را دارند در نظر گرفته است. مسافران با استفاده از اين توع ارز مي توانند از هزينه هاي سفرهاي خارجي خود بكاهند. شما در اين مقاله به طور كامل با ارز ترجيحي سفر و شرايط دريافت آن آشنا خواهيد شد.
ميزان ارز مسافرتي پرداختي به مسافران، بسته به نوع سفر و كشور مقصد متفاوت است. براي سفر هوايي به كشورهايي كه به ويزا نياز دارند سقف ارز ترجيحي سفر دريافتي 500 يورو و براي كشورهايي كه به ويزا نيازي ندارند، 300 يورو مي باشد. در سفرهاي زميني، ريلي و دريايي سقف پرداخت ارز مسافرتي 300 يورو مي باشد. اين ميزان از ارز، با توجه به نوع سفر و مقصد امكان تفاوت دارد.
براي دريافت اين نوع ارز مي توانيد از دو طريق حضوري و آنلاين اقدام نماييد. در روش حضوري به يكي از بانك هاي ملي، ملت يا سامان مراجعه كرده و پس از تكميل فرم و ارائه مدارك، وجه ريالي معادل ارز مورد نظر خود را پرداخت كنيد. پس از دريافت حواله ارز مسافرتي مي توانيد در فرودگاه، اسكناس ارز را دريافت كنيد. با توجه به اين كه واحد پول كشورها با يكديگر متفاوت است شما مي توانيد اين ارز را به واحد پول كشور مقصد تبديل كنيد. براي دريافت غير حضوري ارز مسافرتي، با استفاده از اپليكيشن بله درخواست خود را ثبت نموده و پس از تكميل اطلاعات و پرداخت وجه معادل ريالي، كد شناسه فروش براي شما صادر خواهد گرديد. با ارائه اين شناسه فروش در فرودگاه مي توانيد ارز خود را تحويل بگيريد. روش آنلاين براي آن دسته از مسافريني كه زمان كافي براي مراجعه به بانك را ندارند بسيار مناسب است و باعث صرفه جويي در زمان مي گردد.
براي دريافت ارز مسافرتي، مسافرين بايد اصل و كپي پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار و اصل و كپي كارت ملي را ارائه دهند تا احراز هويت متقاضي و تأييد هويت او از سوي بانك انجام شود. رسيد پرداخت عوارض خروج از كشور، از ديگر مدارك مورد نياز براي دريافت اين ارز است و از مراحل ضروري در فرآيند دريافت ارز ترجيحي به شمار مي آيد. يكي ديگر از اوراق مورد نياز اصل و كپي بليط پرواز است كه نشان دهنده مقصد و زمان سفر مي باشد. بليط پرواز بايد به نام شخص بوده و اطلاعات آن با اطلاعات درج شده در پاسپورت و ساير مدارك يكسان باشد.
برچسب: ،